facebook_pixel
Gratisspel! GOG skänker bort Hitman: Absolution

Gratisspel! GOG skänker bort Hitman: Absolution

Fick du blodad tand av debuttrailern för Hitman 3, som vi skrev om under gårdagen? Då kanske en sväng via GOG är av intresse, då onlinebutiken just nu skänker bort Hitman: Absolution från 2012, fram till måndag kl. 15:00 svensk tid, den 15 juni. Kolla in den gamla lanseringstrailern här nedan!

Visst, Hitman: Absolution är den överlägset minst omtyckta delen av Io Interactives långkörare (det var trots allt just det här spelet som såg till att 2016 års Hitman blev en reboot, inte en rak fortsättning) då det mer är utformat som ett linjärt actionspel än de öppna sandlådevärldar vi har kommit att älska (har jag fått för mig, i alla fall). Men ändå, gratis är gratis är gott, så det är förmodligen åtminstone värt att prova spelet.

Vi tar även tillfället i akt påminna om att GOG:s sommarea (som vi skrev om för två veckor sedan) avslutas nu på måndag kl. 15:00, det vill säga samma klockslag som Hitman: Absolution-erbjudandet upphör. The Witcher Universe Collection ger dig samtliga fem The Witcher-spel för blott 26 euro och 85 cent, så det kan du ju inhandla om du ännu inte gett dig i kast med något av Geralts äventyr (eller vill komplettera din samling).

Här är den gamla lanseringstrailern för Hitman: Absolution från 2012.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar