facebook_pixel
FIFA 21 släpps i oktober och kommer till Steam

FIFA 21 släpps i oktober och kommer till Steam

Årets upplaga av EAs långlivade fotbollsserie heter föga förvånande FIFA 21 och har nu fått ett släppdatum. Förhoppningsvis har de täppt till luckorna i försvaret från förra årets FIFA 20.

FIFA 21 utannonserades tillsammans med en ny trailer som det delar med Madden 21. Precis som det spelet kommer även FIFA 21 att släppas på Steam, vilket verkar vara EAs nya grej efter att flera av företagets titlar dykt upp på plattformen.

Nytt för den här gången är att FIFA 21 kommer kunna dra nytta av de nya konsolernas höga prestanda vilket förhoppningsvis innebär ett skutt uppåt även för pc-versionen. EA hävdar även att spelarna (fotbollsspelarna i spelet alltså) nu kommer ha mer mänskliga drag. Exakt vad det innebär är oklart, men förmodligen kommer de utagera mer på planen än tidigare.

FIFA 21 släpps den 3e oktober men de med Origin Access kommer få tillgång till spelet några dagar tidigare, utöver en 10% rabatt om de köper spelet på Origin. Gissningsvis lär Origin behövas även om man köper via Steam.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar