facebook_pixel
Feberdrömska The Eternal Cylinder visar upp sig i ny trailer

Feberdrömska The Eternal Cylinder visar upp sig i ny trailer

I somras introducerades vi för The Eternal Cylinder, ett feberdrömslikt överlevnadsspel av Zeno Clash-utvecklarna Ace Team, som förde tankarna till Spore tack vare dess “unika mutationssystem”, och mysrysliga varelser. Och nu har The Eternal Cylinder fått en ny trailer, som du kan kolla in nedan!

The Eternal Cylinder kommer släppas (tids)exklusivt via Epic Games Store senare i år. Spelet kretsar kring den uråldriga och allsmäktiga cylindern i titeln, som rullar fram över det bisarra landskapet och krossar allt i dess väg. Spelarens uppgift blir således att utvecklas och frodas, för att tids nog bygga en hjord av bedårande varelser (kallade för Trebhums) som kanske, till slut, blir stark nog för att stå emot den garanterade undergången.

Här är den nya trailern för The Eternal Cylinder.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar