facebook_pixel
Fanutvecklad Rayman-remake är ute nu, inkluderar mängder av nytt innehåll

Fanutvecklad Rayman-remake är ute nu, inkluderar mängder av nytt innehåll

Min barndoms plattformshjälte var inte Super Mario. Jag växte upp med Ubisofts och Michel Ancels Rayman på Windows 95, och vill minnas att det var det första spelet jag någonsin klarade. Nu har en fanutvecklad remake vid namn Rayman Redemption släppts, och du kan kolla in trailern nedan!

Rayman Redemption kan laddas ner via Gamejolt, och du gör förmodligen klokt i att agera kvickt om intresse finns, då fanutvecklade projekt av den här typen sällan brukar bli långvariga på internet (den inofficiella och fortfarande rätt färska pc-portningen av Super Mario 64 statuerar exempel). Rayman Redemption bjuder på “mängder av nytt innehåll, inklusive nya världar, nivåer, minispel och saker att samla och slutföra”. Spelet har byggts och testats för Windows 10, så kompatibilitet med andra operativsystem garanteras inte.

Här är lanseringstrailern för Rayman Redemption.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar