facebook_pixel
Europa Universalis IV: Emperor är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Europa Universalis IV: Emperor är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

I mars introducerades vi för Europa Universalis IV: Emperor, den senaste expansionen till svenska Paradox Interactives hyllade grand strategy-titel. Och nu är det 20 euro tunga tillägget ute för allmän konsumtion via Steam, och du kan kolla in lanseringstrailern här nedan!

Hittills skrivs användarmottagandet av Europa Universalis IV: Emperor  till “väldigt positivt” baserat på 222 recensioner. Och om du av någon anledning ännu inte äger originalspelet (som släpptes redan 2013), men har blivit nyfiken på det tack vare den pånyttfödda publiciteten, så säljs basutgåvan just nu för blott 8 euro (80 procents rea) via Steam, där du även kan inhandla en rad samlingspaket, däribland Europa Universalis IV: Collection för 114 euro och 80 cent (59 procents rea). Smakar det så kostar det!

Här är lanseringstrailern för Europa Universalis IV: Emperor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar