facebook_pixel
En fem år gammal version av Dead Island 2 har läckt

En fem år gammal version av Dead Island 2 har läckt

Det vore en grav underdrift att kalla Dead Island 2s utveckling trasslig. Efter att ha utannonserats i 2014 (och varit under utveckling sedan minst 2012) har det hoppat mellan utvecklare och är ännu till synes inte i närheten av någon release.

En av studiorna som arbetade på spelet längst är Yager, som är mest kända för Spec Ops: The Line. Yager arbetade på sin version av Dead Island mellan 2012 och 2015, när utgivarna Deep Silver lade över arbetet på Sumo Digital istället.

Om du undrar hur Yagers version av spelet skulle sett ut kan vi idag stilla lite av den nyfikenheten. En fem år gammal version av spelet har nämligen läckt. Självfallet kan vi inte länka till den (högst olagliga) läckan, men vi kan spana in lite gameplay från personer som har tagit sig friheten att testa spelet:

Dead Island 2 utvecklas (för tillfället) av Dambuster Studios och har enligt Wikipedia ett tilltänkt släppdatum i december. Vi tror det när vi ser det.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar