facebook_pixel
Dr Disrespect har stängts av från Twitch, till synes permanent

Dr Disrespect har stängts av från Twitch, till synes permanent

I slutet av 2017 tog Playerunknown’s Battlegrounds-streamaren Dr Disrespect “timeout”, detta efter som han hade varit otrogen, något han vid tillfället erkände med gråt i rösten. Han återvände i februari 2018 under rekordartade former, men nu verkar vägs ände till slut vara nådd.

Dr Disrespect – som tidigare varit avstängd från Twitch på grund av att han streamade inifrån en allmän toalett under E3-mässan 2019 – har nämligen av oklara anledningar stängts av på nytt, och hans kanal har tagits bort.

Esport-insidern Rod Breslau har talat med källor som säger att avstängningen är “permanent” och “inte DMCA-relaterad”, och streamaren ShannonZKiller tillägger (via en borttagen tweet återgiven av våra internationella kollegor) att Dr Disrespect även bränt broarna till andra streaming-plattformar eftersom detta är “allvarligt”.

Här är Rod Breslaus tweet om Dr Disrespects avstängning.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar