facebook_pixel
Devolver Digital planerar ny presentation i mitten av juli

Devolver Digital planerar ny presentation i mitten av juli

Devolver Digital brukar vanligtvis hålla “anti-presskonferenser” i E3-tider, men eftersom E3-mässan inte blev av i år så kom planerna av sig lite grann. Nu har man ändå tagit till Twitter för att meddela att Devolver Direct 2020 kommer gå av stapeln i mitten av juli “om allt går väl med produktionen”.

Devolver utlovar “uppdateringar och lanseringsdatum för kommande spel, och avtäckningar av några nya spel, alla med gameplay”. Uppenbara kandidater här är mer information om Serious Sam 4 (som vi redan vet släpps i augusti) och det sidorscrollande “omvända skräckspelet” Carrion, som du kan läsa mer om på Steam. Kanske får vi också ett lanseringsdatum för Weird West, det nya rollspelet av Dishonored-skaparen Raphaël Colantonio?

Här är Devolver Digitals tweet om Devolver Direct 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar