facebook_pixel
Desperados 3 visar upp sig i två nya trailrar

Desperados 3 visar upp sig i två nya trailrar

I april spikades lanseringen av Desperados 3, det nya taktiska smygarspelet av THQ Nordic och Shadow Tactics-utvecklarna Mimimi Productions, till tisdagen den 16 juni via Steam. Därefter följde en djuplodande gameplay-trailer och en spelbar demoversion, och nu har vi fått två nya trailrar!

Eller ja, “två” är en sanning med modifikation, då den första trailern här nedan är en interaktiv sådan, där tittaren får välja mellan att “skjuta” eller “smyga”, samt “gillra en fälla” och “använda omgivningen”, vilket i sin tur leder till en rad mindre trailrar, som belyser spelarens frihet i Desperados 3.

Den “andra” trailern är riktigt gullig då den har tagits fram med hjälp av ett gäng imponerande miniatyrer, och vi får också en bakom kulisserna-video där vuxna män leker med lera, dockor, målarfärg, kameror och rökeffekter.

Här är de nya trailrarna för Desperados 3.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar