facebook_pixel
Demon Turf är ett tredimensionellt plattformsspel – i 2d?

Demon Turf är ett tredimensionellt plattformsspel – i 2d?

Minns du hur gamla 3d-spel, däribland Doom, använde tvådimensionella sprites för karaktärer och objekt i tredimensionella miljöer? Fabraz, skaparna av plattformsspelet Slime-san, minns; Demon Turf är ett plattformsäventyr som kombinerar 3d och 2d, och resultatet är verkligt unikt.

Nedan ser du den första trailern för Demon Turf, tillsammans med IGN:s intervju med Fabian Rasafar (vd för Fabraz) och Ben Miller (lead programmer). Demon Turf har även en  Steam-sida där vi utlovas lansering i slutet av 2020 eller början av 2021, tillsammans med “unik estetik”, “en värld fylld med humor och stil”, “ett fysikdrivet stridssystem” samt “en unik tolkning av progression”, där nivåer du klarat förändras rejält under återbesök.

Här är annonseringstrailern för Demon Turf, och IGN:s intervju med Fabraz.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar