facebook_pixel
Cyberpunk 2077 visar upp sig i ny, läcker trailer

Cyberpunk 2077 visar upp sig i ny, läcker trailer

För en vecka sedan försenades Cyberpunk 2077 (igen!), den här gången från den 17 september till den 19 november. Den tidigare annonserade digitala presentationen (som även den hann skjutas upp en gång) gick dock av stapeln igår kväll som beräknat, och nedan hittar du således tre nya videor.

I tur och ordning rör det sig om en ny trailer kallad för The Gig (som fantastiskt nog enbart består av sekvenser från spelets prolog), följt av en annonsering av anime-spin-offen Cyberpunk: Edgerunner av Kill la Kill-skaparna Studio Trigger (10 avsnitt och Netflix-premiär under 2022) samt den kompletta 25 minuter långa presentationen.

Den sistnämnda videon ger oss även en inblick i de nya segmenten “braindance”, där spelarkaraktären V under några minuter kan uppleva händelser ur en annan persons perspektiv, i syfte att lösa olika uppdrag i detektivstil. Presentationen beskrivs som “episod 1” av Night City Wire, och fortsättning följer  “om några veckor”.

Här är de tre ovan nämnda videorna om Cyberpunk 2077.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar