facebook_pixel
Cyberpunk 2077-presentationen skjuts upp

Cyberpunk 2077-presentationen skjuts upp

För nästan exakt en månad sedan sedan skrev vi om att The Witcher 3-utvecklarna CD Projekt Red planerade en ny presentation av sitt massiva sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 torsdagen den 11 juni. Nu har den dock skjutits upp, till förmån för viktigare saker. Kolla in CD Projekts tweet här nedan.

Liksom Activisions och Infinity Wards beslut att försena de nya Call of Duty-säsongerna är också CD Projekts ställningstagande förankrat i de oroligheter som pågår i USA just nu, till följd av polismordet på afroamerikanen George Floyd. CD Projekt säger kort och gott att man “fortfarande ser fram emot att dela ny information om Cyberpunk 2077, men viktigare diskussioner äger rum just nu, och vi vill att de ska höras”. Det nya datumet för Cyberpunk 2077-presentationen har således spikats till torsdagen den 25 juni.

Här är CD Projekts tweet om den uppskjutna Cyberpunk 2077-presentationen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar