facebook_pixel
Crash Bandicoot 4: It’s About Time släpps i höst, men bara till konsol

Crash Bandicoot 4: It’s About Time släpps i höst, men bara till konsol

2018 släpptes Crash Bandicoot N.Sane Trilogy till pc, ett år efter Playstation 4-debuten. Spelet var dock värt väntan då Rikard Olsson belönade samlingspaketet med 80 procent, tillsammans med omdömet “en perfekt nyfödsel för den spexiga punggrävlingen, även om hans ålder skiner igenom ibland”.

Efter en lång tid av antydningar och läckor har Activision och Toys for Bob nu äntligen avtäckt det fullständigt nyproducerade Crash Bandicoot 4: It’s About Time, men vi pc-spelare kommer återigen tvingas vänta.

Debuttrailern utlovar nämligen bara lansering till Playstation 4 och Xbox One den 2 oktober, vilket effektivt tar död på alla spekulationer om att någon konsolmakare betalat för tidsexklusivitet, men samtidigt gör situationen ännu lite mer frustrerande. Med tanke på att Crash Bandicoot N-Sane Trilogy gjorde storsuccé på Steam när det begav sig kan vi dock utgå ifrån att vi kommer få uppföljaren vid någon tidpunkt, och att frågan bara är exakt när.

Du kan läsa mer om Crash Bandicoot 4: It’s About Time på dess hemsida. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar