facebook_pixel
Crash Bandicoot 4: It’s About Time har läckt

Crash Bandicoot 4: It’s About Time har läckt

Nästan exakt tre år efter att Crash Bandicoot N. Sane Trilogy släpptes har den jeansbärande lurven Crash fått en uppföljare. Via den Taiwanesiska granskningsnämnden vet vi både titeln och har även fått ett smakprov på spelets omslag.

Spelet heter, åtminstone i Taiwan, Crash Bandicoot 4: It’s About Time och verkar först släppas på Xbox One och Playstation 4 enligt Gematsu. Som med N. Sane Trilogy kan vi gissa att en pc-version dyker upp ungefär ett år efter att det släppts på konsol.

Spelet utvecklas av Toys for Bob som även låg bakom N. Sane Trilogy, samt Spyro Reignited Trilogy. Dessutom följde en beskrivning av spelet med, som här översatts via Google Translate:

– Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.

När Crash 4 släpps vet vi dock inte, men en officiell utannonsering lär inte dröja.

Omslagen till Crash Bandicoot 4: It’s About Time på Xbox One och Playstation 4.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar