facebook_pixel
Conan Chop Chop försenas igen, men planeras fortfarande för 2020

Conan Chop Chop försenas igen, men planeras fortfarande för 2020

Co-op-brawlern Conan Chop Chop “annonserades” den 1 april 2019, men visade sig vara ett riktigt spel när det dök upp under PC Gaming Show några månader senare. Lanseringen var planerad till september 2019 via Steam, men spelet försenades först till februari, och därefter till andra kvartalet 2020.

Nu har Conan Chop Chop försenats – igen! Den kortfattade pressreleasen lovar dock att utvecklarna Mighty Kingdom och Funcom fortsättningsvis siktar på lansering under 2020, men man kommer inte meddela ett nytt lanseringsdatum i detta nu. Det är rätt udda att ett till synes simpelt projekt som Conan Chop Chop ska behöva över ett års extra utvecklingstid, men vem vet, kanske visar det sig vara värt mödan när det äntligen blir klart?

Här är fjolårets annonseringstrailer för Conan Chop Chop.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar