facebook_pixel
Chocken! FIFA 21 till pc baseras INTE på next gen-versionen

Chocken! FIFA 21 till pc baseras INTE på next gen-versionen

I fredags annonserades FIFA 21, den senaste bolltrollaren av Electronic Arts. Precis som alla andra EA-spel den senaste tiden kommer det släppas till både Origin och Steam, så allt torde vara frid och fröjd. Via en officiell FAQ-artikel har vi dock fått reda på väldigt förbryllande information.

Electronic Arts skriver nämligen att “FIFA 21 på pc kommer bli samma version som släpps till Playstation 4 och Xbox One”, och att vi kommer få “mer information de kommande veckorna”. Med andra ord kommer vi pc-spelare inte få ta del av de (förmodligen) spännande next gen-features som planeras för Playstation 5 och Xbox Series X, vilket känns smått obegripligt, då det här inte kommer finnas något prestandagap att tala om. Både Eurogamer och våra internationella kollegor har kontakt Electronic Arts för mer information, men har ännu inte fått svar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar