facebook_pixel
Call of Duty: Warzone har äntligen fått ett duo-läge

Call of Duty: Warzone har äntligen fått ett duo-läge

Vi skriver 2020 och det finns ungefär tusen battle royale-skjutare på marknaden. Därför är det lite svårt att hålla reda på vilket spel som innehåller vad, men nu har Call of Duty: Warzone äntligen fått ett duo-läge, perfekt för dig som råkar ha en riktigt bra kompis, som du helst umgås med på tu man hand.

Du kan läsa mer om duo-läget i Call of Duty: Warzone här, där vi får reda på att den nya konfigurationen antingen låter dig handplocka en vän, eller gå samman med en främling. Om din kollega stupar och du lyckas återuppväcka denne i tid så får han eller hon behålla sin loadout – annars väntar en resa till Gulag, där din kompis måste göra upp i en-mot-en-duell mot en annan stupad spelare från en annan duo. Vid förlust kan spelarna enbart återvända till matchen om de köps tillbaka via en Buy Station.

Activision rekommenderar att du och din kollega, om möjligt, koordinerar era layouts för att kunna möta olika hot, och fylla olika roller – Overkill-perken låter dig välja två primära vapen, vilket kan vara till fördel i olika situationer, exempelvis i extrema närstrider (hagelbössor) eller i uppgörelser med fordon (tunga maskingevär).

Här är Activisons tweet om det nya duo-läget i Call of Duty: Warzone.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar