facebook_pixel
Call of Duty: Modern Warfares mulltiplayer får ännu en gratishelg

Call of Duty: Modern Warfares mulltiplayer får ännu en gratishelg

Förrförra veckan försenades de nya säsongerna av Call of Duty: Modern Warfare och Warzone, av respekt för de fortfarande pågående Black lives matter-demonstrationerna. Nu har dock säsong 4 dragit igång, och du kan läsa om alla nyheterna här, däribland tre nya kartor och en spelbar Captain Price.

Därtill får multiplayerdelen av Call of Duty: Modern Warfare ännu en gratishelg (drar igång ikväll kl. 19:00 svensk tid, och avslutas samma klockslag på måndag, den 15 juni), som du kan komma åt genom Call of Duty: Warzone-klienten (som ju är gratis att spela). Precis som under tidigare gratishelger rör det sig om ett kurerat utbud, som den här gången består av 5 multiplayer-kartor och 7 gunfight-kartor (det där nya 2v2-läget som väckte en hel del uppmärksamhet innan och kring lanseringen, tack vare dess ilsnabba uppgörelser).

Här är trailern för säsong 4 av Call of Duty: Modern Warfare och Warzone.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar