facebook_pixel
Bloodstained: Curse of the Moon 2 släpps i juli, kolla in nya trailern

Bloodstained: Curse of the Moon 2 släpps i juli, kolla in nya trailern

Förra veckan introducerades vi för Bloodstained: Curse of the Moon 2, uppföljaren till den överraskande underhållande och retrodoftande Bloodstained: Ritual of the Night-spin-offen från 2018. Och nu har vi fått både ett spikat lanseringsdatum och en ny trailer som du kan kolla in nedan!

Bloodstained: Curse of the Moon 2 kommer släppas nästa veckas fredag, den 10 juli, och på Steam kan vi läsa att spelet kommer bjuda på både ett lokalt co-op-läge för två spelare samt en hel armada av spelbara karaktärer, däribland nya Zangetsu, Dominique, Robert och Hachi (som är en welsh corgi i en robot), och de sedan tidigare bekanta fanfavoriterna Miriam (Ritual of the Nights huvudroll), Alfred och Gebel.

Här är den nya trailern för Bloodstained: Curse of the Moon 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar