facebook_pixel
Bloodstained: Curse of the Moon 2 har presenterats, kolla in trailern

Bloodstained: Curse of the Moon 2 har presenterats, kolla in trailern

För exakt ett år sedan(!) recenserade vi Bloodstained: Ritual of the Night, Koji Igarashis själsliga Castlevania-uppföljare. Rikard “Dracula” Olsson delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “ett lysande metroidvania-äventyr från genrens urfader”, så allt var frid och fröjd.

Redan ett år innan dess, i maj 2018, släpptes dock det retrodoftande sidospåret Bloodstained: Curse of the Moon, ett överraskande välgjort sidoscrolllande actionspel, som ursprungligen enbart marknadsfördes som en simpel bonus under Kickstarter-kampanjen för Bloodstained: Ritual of the Night.

Nu är det just Curse of the Moon som kommer få en uppföljare, och i trailern nedan visar Koji Igarashi upp de första spelsekvenserna, tillsammans med de fyra spelbara karaktärerna Zangetsu, Dominique, Robert och Hachi, varav den sistnämnda är en stor, ångdriven robot, som kontrolleras av en welsh corgi (jo, på allvar!).

Du kan läsa mer om karaktärerna (och resten av spelet) på den officiella hemsidan, där vi “snart” utlovas lansering via Steam. Här är den första trailern för Bloodstained: Curse of the Moon 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar