facebook_pixel
Biomutant kanaliserar Devil May Cry i ny, maffig gameplay-trailer

Biomutant kanaliserar Devil May Cry i ny, maffig gameplay-trailer

I februari försäkrade THQ Nordic och svenskstudion Experiment 101 oss om att actionäventyret Biomutant fortfarande levde, efter över ett års total tystnad. Och nu har spelet äntligen återpresenterats med stil, då du kan kolla in hela nio och en halv minuter nytt gameplay i trailern här nedan!

Uppenbarligen har Experiment 101 inte suttit och rullat tummarna de senaste 18 månaderna, för åtminstone jag känner mig rejält imponerad av det som visas upp. Otaliga storslagna bossar bekämpas via ett till synes väldigt rappt och Devil May Cry-doftande stridssystem (man kan till och med använda dubbla pistoler och jonglera fiender i luften!), och vi introduceras också för en lång rad karaktärer som verkar vara rätt betydelsefulla.

Tre minuter in i trailern får vi även antydningar om att spelet kan komma att bjuda på territoriekontroll i Middle-earth: Shadow of War-stil, vilket vore rätt oväntat och spännande.

Biomutant släpps när THQ Nordic och Experiment 101″är nöjda med det”. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar