facebook_pixel
Avengers-nytt! Teaser inför ny presentation och video från nedlagt THQ-spel

Avengers-nytt! Teaser inför ny presentation och video från nedlagt THQ-spel

I januari, redan innan coronakrisen, försenades det Crystal Dynamics-utvecklade Marvel’s Avengers till den 4 september 2020. Om planerna fortfarande håller streck lär vi bli varse om den 24 juni, då vi kommer få bänka oss framför nya spelsekvenser, inklusive co-op. Kolla in teasern här nedan!

Som om detta inte vore nog i Avengers-väg så har också ett klipp från THQ:s nedlagda Avengers-spel dykt upp på internet. Över 10 och en halv minuter för vi bekanta oss med en tidig version daterad till den 14 juli 2011, vilket onekligen syns på banornas saknade texturer. Det mest intressanta med spelet är ändå att man tydligen spelade det ur ett förstapersonsperspektiv, och i klippet får vi demonstrationer av Iron Man, Thor, Hulken och Captain America. Spelet utvecklades av THQ Studio Australia och Blue Tongue Entertainment, innan THQ gick under i december 2012 (inte att förväxla med THQ Nordic, som föddes ur THQ:s aska sommaren 2016).

Här är teasern för Marvel’s Avengers och klippet från THQ:s nedlgada Avengers-spel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar