facebook_pixel
Även EA Play och och World of Warcraft-presentationen flyttas fram

Även EA Play och och World of Warcraft-presentationen flyttas fram

Den senaste veckan har världen skakats av Black live matter-demonstrationerna, vilket även märks inom spelbranschen. Guerrilla Collective-festivalen, Cyberpunk 2077-presentationen och PC Gaming Show samt IGN:s Summer of Gaming har alla försenats, och nu kan vi lägga till ytterligare två event.

Electronic Arts har nämligen meddelat att deras onlinepresentation EA Play –som skulle ha gått av stapeln nu på fredag, den 11 juni – har flyttats fram till fredagen den 19 juni, kl. 01:00 svensk tid. Samtidigt har också Blizzard meddelat att den planerade presentationen av World of Warcraft-expansionen Shadowlands – som skulle ha ägt rum imorgon tisdag, den 9 juni – skjutits upp till ett tills vidare obestämt datum.

Både Electronic Arts och Blizzard har, liksom den ovan nämnda kvintetten, fattat beslutet för att inte stjäla uppmärksamhet från de som protesterar mot systematisk rasism, både i USA och andra delar av världen.

Här är tweetarna av Electronic Arts och Blizzard.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar