facebook_pixel
Asssasin’s Creed Origins är gratis att provspela i helgen

Asssasin’s Creed Origins är gratis att provspela i helgen

2017 släpptes Ubisofts actionsandlåda Assassin’s Creed Origins till tonerna av ett utmärkt mottagande. Fredrik “Ramses” Eriksson belönade spelet med 85 procent, tillsammans med omdömet “nya och väl genomförda idéer till trots är Origins fortfarande väldigt mycket Assassin’s Creed“.

Nu kommer spelet bli helt gratis att prova via Uplay, och du kan förladda det inför startskottet kl. 16:00 på fredag, den 19 juni. Gratishelgen avslutas sedan kl. 23:00 på söndag, den 21 juni, och precis som brukligt är med den här typen av jippon så följer framstegen med dig, om du beslutar dig för att inhandla fullversionen.

Standardutgåvan av Assassin’s Creed Origins kostar 12 euro just nu, en massiv rea som också har fått sällskap av en rad andra erbjudanden under Ubisofts sommarrea, däribland Far Cry 5 (15 euro), The Division 2 (10 euro) och Rainbow Six Siege (8 euro). Sommarrean avslutas redan ikväll, så genomför dina inköp med detsamma!

Här är en trailer för Assassin’s Creed Origins gratishelg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar