facebook_pixel
Age of Mythology har fått ny uppdatering, nästan 18 år efter lanseringen

Age of Mythology har fått ny uppdatering, nästan 18 år efter lanseringen

Ensemble Studios rts Age of Mythology släpptes ursprungligen 2002, för nästan 18 år sedan. 2014 följde den uppdaterade versionen Age of Mytholgy: Extened Edition som just nu kan inhandlas för 7 euro via Steam (75 procents rea), och varför inte eftersom spelet precis har fått en ny uppdatering!

Du kan botanisera bland alla nyheterna i version 2.8 här, och det är ingen dålig lista; utöver diverse balansjusteringar och prestanda- samt stabilitetsförbättringar har man även släppt den helt nya kartan(!) Blue Lagoon, tillsammans med “flera nya fuskkoder” och “utökad scriptingfunktionalitet för moddare”. Inte illa, och frågan är om vi ens behöver Age of Mythology: Defintive Edition, som Microsoft diskuterade i höstas?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar