facebook_pixel
Aer Memories of Old och Stranger Things 3 är Epic-gratis nu

Aer Memories of Old och Stranger Things 3 är Epic-gratis nu

Efter de senaste veckornas namnstarka gåvospel (som hjälpte Epic Games Store att nå nya rekordsiffror, som var uppe och nosade på Steam) har saker och ting lugnat ner sig lite grann. Således bjuds vi denna vecka på två betydligt mindre kända titlar, som du kanske inte ens hört talas om.

Aer Memores of Old utvecklades av Forgotten Key och släpptes hösten 2017, och låter dig utforska en färgsprakande, luftburen övärld ur fågelperspektiv. Stranger Things 3: The Game snickrades ihop av Bonus XP, och baseras på den tredje säsongen av Netflix-serien med samma namn. Det beskrivs enklast som ett isometriskt, co-op-fokuserat actionspel, och är fortfarande färskt då det ursprungligen släpptes för ett år sedan.

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel avslöjats, och ett av dem är rätt namnstarkt; Funcoms överlevnadsspel Conan Exiles ersätter nämligen ovan nämnda duo nästa veckas torsdag kl. 17:00 svensk tid, tillsammans med Fiddle Sticks pusseläventyr Hue, där man tar sig vidare genom att byta bakgrundens färg.

Här är två trailrar för Aer Memories of Old och Stranger Things 3: The Game.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar