facebook_pixel
A Total War Saga: Troy skänks bort gratis det första dygnet via Epic Games Store

A Total War Saga: Troy skänks bort gratis det första dygnet via Epic Games Store

I september i fjol presenterades A Total War Saga: Troy (som nu verkar ha blivit titeln man valt att hålla fast vid), en ny, avgränsad spin-off av Creative Assemblys ack så populära strategiserie. Månaden därpå publicerade vi en massiv förhandstitt, och nu drar det redan ihop sig för lansering!

I en pressrelease har nämligen Creative Assembly och utgivarna Sega bekräftat att A Total War Saga: Troy kommer lanseras exklusivt via Epic Games Store torsdagen den 13 augusti. Därtill kommer spelet skänkas bort helt gratis(!) de första 24 timmarna, så det gäller att vara med på noterna och se till att du inte sitter avskärmad vid sommarstugan när erbjudandet väl rullas ut. Lika bra att lägga in en påminnelse i telefonen redan nu!

– Tack vare Epic kommer vi kunna erbjuda en Total War-titel gratis under dess lanseringsdag. Det är en oerhört spännande sak för oss att kunna göra för våra spelare, säger Tim Heaton, Chief Studios Officer hos Sega.

– Detta innebär att vi inte bara kommer kunna ta berättelserna och legenderna i Troy till en bred publik via Epics massiva plattform, det betyder också att nya spelare kommer kunna prova Total War för första gången, och uppleva det unika gameplayet som serien är känd för.

Här är en splitterny trailer för A Total War Saga: Troy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar