facebook_pixel
Yakuza: Like a Dragon verkar vara på väg till Steam

Yakuza: Like a Dragon verkar vara på väg till Steam

I slutet av förra sommaren premiärvisades Yakuza 7 borta i Japan, med en helt ny spelbar huvudroll (Ichiban Kasuga istället för Kazuma Kiryu) och turordningsbaserade strider istället för de traditionella brawler-uppgörelserna. Och nu verkar det som att Yakuza 7 kan vara på väg till Steam!

Yakuza: Like a Dragon har nämligen dykt upp på SteamDB, en tjänst som spårar spel på Valves plattform, inklusive de som ännu inte har lanserats, eller ens fått en officiell produktsida. Och med tanke på att Yakuza: Like a Dragon har dykt upp redan nu så förefaller en simultan konsol- och pc-release vara fullt möjlig, då spelet planeras lanseras till Playstation 4 i Europa någon gång senare i år (det släpptes i Japan redan i januari).

Yakuza 0, Yakuza Kiwami och Yakuza Kiwami 2 har tidigare släppts till pc (alla tre är smått fantastiska), men del 3, 4, 5 och 6 lyser fortfarande med sin frånvaro på vår plattform, även om producenten Daisuke Sato har antytt att även de spelen kan vara på väg till Steam. Yakuza: Like A Dragon kommer dock bli en storymässig omstart, så några egentliga förkunskaper om Kazuma Kiryus invecklade äventyr förefaller inte bli ett krav.

Här är den gamla annonseringstrailern för Yakuza: Like a Dragon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar