facebook_pixel
World War Z: GOTY Edition är ute nu, inkluderar nytt material

World War Z: GOTY Edition är ute nu, inkluderar nytt material

Saber Interactives och Focus Home Interactives stabila co-op-skjutare World War Z släpptes för nästan exakt ett år sedan (recension), men skänktes bisarrt nog bort helt gratis via Epic Games Store redan i mars i år. Nu har det visat sig att det inte enbart handlade om välgärning i dessa oroliga coronatider.

Nedan ser du nämligen lanseringstrailern för World War Z: GOTY Edition, som säljs för 37 euro via Epic Games Store precis nu. Här finns även möjligheten att uppgradera standardutgåvan av spelet till GOTY Edition för 16 euro, så Saber Interactives förhoppningar är förmodligen att tillräckligt många gratisspelare ska ha fått blodad tand, och vilja betala för ytterligare material att plöja igenom tillsammans med kompisarna. Detta material består bland annat av de helt nya och synnerligen soliga Marseille-uppdragen, som figurerar flitigt i trailern.

Här är den nya trailern för World War Z: GOTY Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar