facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 21, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 21, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Mafia II: Definitive Edition

av Benny Holmström

“Det är detta Mafia II vill vara men alltför sällan är, inte en hektisk skottlossning på en bilskrot, utan snarare en karaktärsstudie av män som sjunkit så långt ner i mörkret att de inte längre minns hur solen ser ut.”

Bild från Mafia II.

* * *

Maneater

av Joakim Kilman

“Maneater har potential till mer, men faller på både sitt repetitiva upplägg och tekniska brister (det finns ett helt stim med småbuggar).”

Bild från Maneater.

* * *

VIDEOR

PC Gejmrar: Minecraft Dungeons

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med Deep Rock Galactic

av PCG-Redaktionen

* * *

I afton spel med Sea of Thieves

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar