facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 20, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 20, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Halo 2 Anniversary

av Jerry Fogselius

“Storyn må förbli ett frågetecken, men tack vare de tidlösa dödsmatcherna lyckas Halo 2 Anniversary ändå väcka den gamla Halo-fantasten i mig.”

Bild från Halo 2 Anniversary.

* * *

Deep Rock Galactic

av Rikard Olsson

“På fasaden verkar kanske Deep Rock Galactics premiss rätt osexig, men man behöver inte gräva långt under ytan för att inse att det här är en riktig guldklimt.”

Bild från Deep Rock Galactic.

* * *

Huntdown

av Joakim Kilman

“Jag hade nog älskat spelet bara för det audiovisuella, så länge spelet var åtminstone dugligt. Men nu råkar det vara riktigt, riktigt bra. Det är bättre än många andra försök att återskapa Contra-formeln på senare år.”

Bild från Huntdown.

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar