facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 19, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 19, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #25 – SM i gubbighet

av PCG-Redaktionen

“Den här gången blev det ett härligt snack om Dying Light, Ace Attorney Trilogy, Mafia III, samt doldisen Crossout. Jerry får också sista ordet om Resident Evil 3, medan Rikard och Erik tävlar om vem som är mest gubbe.”

Bild från avsnitt 25 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Snowrunner

av Benny Holmström

“Snowrunners spelbarhet är hög för att vara en så nischad produkt. Presentationen är välkomnande och speciellt den överskådliga 3d-kartan förtjänar beröm.”

Bild från Snowrunner.

* * *

ARTIKLAR

Bästa gratisspelen just nu

av PCG-Redaktionen

“I “dessa märkliga tider” är PC Gamer din bästa vän då vi tipsar om en mindre armé av gratistitlar du kan ladda ner eller spela direkt i browsern.”

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar