facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 18, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 18, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #25 – SM i gubbighet

av PCG-Redaktionen

“Den här gången blev det ett härligt snack om Dying Light, Ace Attorney Trilogy, Mafia III, samt doldisen Crossout. Jerry får också sista ordet om Resident Evil 3, medan Rikard och Erik tävlar om vem som är mest gubbe.”

Bild från avsnitt 25 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Gears Tactics

av Joakim Kilman

“Det hela är väldigt Star Trek-likt, med viktiga huvudpersoner som inte kan dö – omgivna av stackare i röda tröjor som alltid riskerar att dö på fruktansvärda sätt.”

Bild från Gears Tactics.

* * *

Streets of Rage 4

av Joakim Kilman

“Det hela är väldigt gammaldags. Precis som i de gamla spelen handlar mycket om att kontrollera slagfältet så att du inte blir omringad, för då blir du snabbt mörbultad.”

Bild från Streets of Rage 4.

* * *

Trials of Mana

av Benny Holmström

“Jag är lite osäker på huruvida Trials of Mana faktiskt är ett bra spel eller ej. Men jag älskar det ändå.”

Bild från Trials of Mana.

* * *

ARTIKLAR

En parvels memoarer – del 4

av Joakim Kilman

“Jag vägrar ge upp. Det må ta lång tid, men jag ska blåsa i det här otyget tills det låter som jag vill att det ska göra. Tills grottorna ekar av musik, snarare än huvudvärksframkallande oljud.”

Bild från The Longing.

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar