facebook_pixel
Ubisofts E3-substitut Ubisoft Forward har spikats till juli

Ubisofts E3-substitut Ubisoft Forward har spikats till juli

Sedan E3 2020 ställdes in i mitten av mars har utgivare presenterat egna digitala alternativ för de traditionsenliga presskonferenserna Och nu har franska giganten Ubisoft presenterat sitt; via Twitter har man nämligen meddelat att den “fullt digitala presentationen” Ubisoft Forward kommer äga rum i juli!

Mer specifikt är det söndagen den 12 juli som gäller, och vi utlovas både “exklusiva spelnyheter” och “avtäckningar”. Vi antar att det även blir här som den riktiga gameplay-premiären för nyligen avtäckta Assassin’s Creed Valhalla kommer äga rum (det första försöket var som bekant inte helt lyckat), och vi kan också vänta oss information om de fem AAA-spelen som planeras släppas innan april 2021 (nej, inte Beyond Good and Evil 2).

Här är Ubisofts tweet om den digitala presentationen Ubisoft Forward.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar