facebook_pixel
Twin-stick-skjutaren I, Dracula: Genesis har early access-lanserats

Twin-stick-skjutaren I, Dracula: Genesis har early access-lanserats

Har du spelat sönder Nuclear Throne och The Binding of Isaac, men suktar efter mera? I så fall kanske Moregames pinfärska I, Dracula: Genesis kan vara något för dig, då det liksom nämnda titlar beskrivs som en twin-stick-skjutare med roguelite-element. Kolla in trailer och gameplay här nedan!

I, Dracula: Genesis lanserades i early access via Steam i fredags, men har hittills inte väckt någon större uppmärksamhet, då bara 46 användare har recenserat spelet, med ett “positivt” medelomdöme.

Utvecklarna beskriver ändå I, Dracula som ett “polerat spel med massor av innehåll” redan nu, och inte undra på eftersom det redan har varit under utveckling i fem år(!). Om planerna håller streck kommer I, Dracula lämna early access och bli “klart” vid slutet av året, även om man kommer fortsätta förbättra och utöka spelet “i åratal” därefter. Man säger också att priset kommer höjas “lite grann” efter early access-utträdet.

Här är en trailer och en titt på gameplayet i I, Dracula: Genesis.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar