facebook_pixel
Tony Hawk’s Pro Skater 1 och 2 får remasters i september

Tony Hawk’s Pro Skater 1 och 2 får remasters i september

Sommaren 2017 försvann Tony Hawk’s Pro Skater HD från Steam, Activisions första (misslyckade) försök att återuppväcka den klassiska extremsporttiteln från 1999. Men nu väntar ett nytt försök då det tidigare antydda, nya Tony Hawk-spelet har visat sig vara Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Som titeln antyder rör det sig om remasters (remakes?) av de två första spelen i den ikoniska franchisen, och som synes i trailern verkar det handla om rejält påkostade sådana, i stil med det hyllade Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (vars utvecklare Vicarious Visions även håller i Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2).

Samlingen släpps via Epic Games Store (inget har sagts om en eventuell Steam-utgåva) den 4 september, där man även kan förköpa standardutgåvan (45 euro) och deluxe-utgåvan (55 euro) redan nu. Alla förköpare av deluxe-utgåvan kommer också få tillgång till en demoversion baserad på varuhusnivån någon gång i sommar.

Här är annonseringstrailern för Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar