facebook_pixel
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 använder ny ansiktsskanning, så skejtarna är gamla nu

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 använder ny ansiktsskanning, så skejtarna är gamla nu

I onsdags introducerades vi för Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, ett samlingspaket bestående av nyversioner av de klassiska skejtspelen Tony Hawk’s Pro Skater (1999) och Tony Hawk’s Pro Skater 2 (2000). För utvecklingen står Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-studion Vicarious Visions, vilket lovar gott.

Nu har vi nåtts av ännu en uppmuntrande detalj; för Kotaku har nämligen utgivarna Activision bekräftat att man inte kommer försöka återskapa yngre versioner av Tony Hawk med vänner för de pånyttfödda spelen, utan att man kommer använda sig av ny ansiktsskanning, vilket alltså betyder att det nya, hippa skejtspelet kommer bjuda på ett karaktärsgalleri som domineras av veteraner. Tony Hawk själv fyllde nyligen 52, medan Chad Muska har hunnit bli 43, Rodney Mullen 53, Elissa Steamer 44 och Steve Caballero hela 55 år gammal.

Här är en gameplay-video med den äldre Tony Hawk.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar