facebook_pixel
The Witcher 3-priset sänktes med en cent, så nu fungerar inte Epics rabattkupong längre

The Witcher 3-priset sänktes med en cent, så nu fungerar inte Epics rabattkupong längre

I fredags skrev vi om den nya rean på Epic Games Store (samt det senaste gratisspelet Grand Theft Auto 5) och tipsade om att man kunde inhandla The Witcher 3: Game of the Year Edition för blott 5 euro, om man använde den nya rabattkupongen som alla Epic Game Store-konton fått av Epic.

Nu är detta dock inte längre möjligt då priset för The Witcher 3: Game of the Year Edition har sänkts med en ynka cent (från 14,99 euro till 14,98 euro), vilket gör att baspriset faller under den stipulerade minimigränsen på 15 euro (i själva verket 14,99 euro) som krävs för att man ska kunna använda den 10 euro tunga rabattkupongen. Förändringen noterades av branschvetaren Wario64 på Twitter, och vi kan bara anta att CD Projekt Red inte var särskilt förtjusta i idén att spelare ska kunna inhandla deras spel för en kaffeslant.

I övriga The Witcher 3-nyheter är det också värt att notera att spelet faktiskt fyller exakt 5 år idag, vilket uppmärksammas med reor på GOG och Steam där spelet säljs för, du gissade rätt, 14 euro och 99 cent.

Här är Wario64:s tweet om det finjusterade priset för The Witcher 3 på Epic Games Store.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar