facebook_pixel
The Elder Scrolls VI kommer inte bli aktuellt “på åratal” ännu

The Elder Scrolls VI kommer inte bli aktuellt “på åratal” ännu

Under E3 2018 avslöjade Bethesda Starfield och The Elder Scrolls VI. Redan då stod det klart att Starfield kommer släppas först, vilket betyder att The Elder Scrolls VI sannolikt inte har lämnat förproduktionen ännu, även om saker och ting pekar mot att spelet kommer fokusera på regionen Redfall.

Så när släpps The Elder Scrolls VI? Den eviga frågan har återigen lyfts via Twitter, och Bethedas Pete Hines börjar bli lite trött på den; som svar till en spekulationsfrisk tweet svarade Pete Hines kort:

– Det kommer efter Starfield, som du fortfarande i princip inte vet någonting om. Så om du ber mig om detaljer nu och inte om åratal från och med nu, så har jag misslyckats med att tygla dina förväntningar ordentligt.

Om jag tillåts spekulera så gissar jag att Starfield släpps någon gång mot slutet av 2021, vilket förmodligen placerar The Elders Scrolls VI någonstans kring 2023 eller 2024. Men vem vet, kanske kommer utvecklingen gå undan när Starfield väl är ur vägen, och lejonparten av den underliggande tekniken redan finns på plats?

Här är Pete Hines tweet om The Elder Scrolls VI.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar