facebook_pixel
Svenskutvecklade arkadskjutaren Huntdown släpps den 12 maj

Svenskutvecklade arkadskjutaren Huntdown släpps den 12 maj

Redan 2016 (jo, 2016!) introducerades vi för Huntdown, en retrodoftande arkadskjutare av den svenska duon Tommy Gustafsson Andreas Rehnberg (under namnet Easy Trigger Games) med likaledes svenska förläggaren Coffee Stain Publishings finansiella muskler i ryggen. Och nu har vi fått ett datum!

I den nya trailern här nedan får vi nämligen reda på att Huntdown släpps tisdagen den 12 maj via Epic Games Store, där spelet kommer kunna inhandlas för 20 runda euro. I trailern introduceras vi också för de tre spelbara karaktärerna Anna Conda (ex-kommando och skjutvapenexpert), John Sawyer (laglös polis, som ersatt så många kroppsdelar att han kan betraktas som halvrobot) samt Mow Man (modifierad spaningsdroid driven av förbjuden mjukvara). Huntdown kan avnjutas på egen hand eller i lokal co-op tillsammans med en vän.

Här är den nya trailern för Huntdown.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar