facebook_pixel
Super Mario 64 har fått en utmärkt inofficiell pc-portning

Super Mario 64 har fått en utmärkt inofficiell pc-portning

Nästan 24 år efter den ursprungliga japanska lanseringen förblir Super Mario 64 en odödlig klassiker av rang. Nintendos tredimensionella och banbrytande plattformsäventyr har varit spelbart på pc:n via emulatorer sedan urminnes tider, men nu har en regelrätt pc-portning dykt upp på internet.

Nedan kan du se ett imponerande klipp i 4K-upplösning och 60 fps (vi tänker inte tillhandahålla en nedladdningslänk av uppenbara anledningar), och nostalgin är rejält påtaglig, åtminstone för mig som spelade det här spelet när det fortfarande var relativt nytt. Vi räknar med att Nintendo kommer försöka utrota pc-portningen från internet illa kvickt (inte minst med tanke på ryktena angående en ny Super Mario-samling till Switch senare i år) så om du vill få tag på och arkivera pc-portningen så gör du nog bäst i att agera omedelbart.

Här är videomaterial från den nya inofficiella pc-portningen av Super Mario 64.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar