facebook_pixel
Stronghold: Warlords visar upp nya enheter, inklusive samurajer

Stronghold: Warlords visar upp nya enheter, inklusive samurajer

Visste du att Firefly Studios klassiska borgbyggarserie Stronghold väntar tillökning? Det visste inte jag, men Stronghold: Warlords planeras släppas någon gång senare i år via Steam, och nu har vi fått en ny sju minuter lång video där tre nya enhetstyper visas upp, inklusive de fruktade samurajerna.

Med andra ord är Asien skådeplatsen för Stronghold: Warlords, vilket onekligen är en fräsch ny inriktning för en serie som annars främst brukar koncentrera sig på det medeltida Europas angelägenheter (har jag fått för mig, i alla fall). Titeln vittnar även om en annan stor nyhet, det vill säga fältherrarna, unika enheter med specifika beteenden och förmågor, som därtill kan uppgraderas. Precis som i tidigare spel kommer “slottsekonomi” fortsättningsvis vara en stor grej, så om du gillar att pilla med borgar kommer du nog få ditt lystmäte stillat.

Här är videon om de nya enheterna i Stronghold: Warlords.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar