facebook_pixel
Star Wars Jedi: Fallen Order har fått ett gratis arenaläge

Star Wars Jedi: Fallen Order har fått ett gratis arenaläge

I november släpptes Respawn Entertainments actionäventyr Star Wars Jedi: Fallen Order, och undertecknad var smått lyrisk då jag utan omsvep utsåg det till “det bästa Star Wars-spelet på evigheter” i vår recension. Och nu, den 4 maj till ära, har spelet fått en massiv gratisuppdatering!

Du kan både kolla in den nya trailern här nedan och läsa om nyheterna i detalj på den officiella hemsidan. I korthet rör det sig främst om den nya hubben “meditation training”, där man får tillgång till både “combat challenges” och “battle grid”. Det förstnämnda består av 12 olika arenabaserade utmaningar, medan det sistnämnda är ett sandlådeläge där spelare kan skapa sina egna utmaningar, och mixtra med modifikationer.

Slutligen har Star Wars Jedi: Fallen Order också fått ett New Game Plus-läge i form av New Journey +, som låter dig spela om spelet från början med (nästan) alla krafter du låste upp under den första rundan. En del buggixar har givetvis också implementerats, vilket förhoppningsvis lindrar de rätt grova tekniska problemen ytterligare.

Här är trailern för den nya gratisuppdateringen till Star Wars Jedi: Fallen Order.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar