facebook_pixel
Spacebase Startopia kommer dra igång stängt betatest den här veckan

Spacebase Startopia kommer dra igång stängt betatest den här veckan

Visste du att Startopia, den kultklassiska rymdstationsbyggaren från 2001, kommer få en uppföljare? Uppenbarligen är fallet så, då utvecklarna Realmforge Studios och Kalypso Media nu har låtit meddela att ett stängt betatest drar igång nu på fredag, den 29 maj, för alla som förköper spelet via Kalypso-butiken.

Spacebase Startopia kommer släppas någon gång under det tredje kvartalet 2020 via Steam (det är även just Steam-version man får om man inhandlar spelet via Kalypso-butiken), och kommer bland annat bjuda på en enspelarkampanj med 10 fullt röstskådespelade uppdrag, anpassningsbart sandlådeläge, tävlingsinriktad och kooperativ multiplayer för upp till 4 spelare, över 30 olika typer av rum spridda över tre “väldigt olika” däck, en “smältdegel” av utomjordiska raser med unika behov, samt möjligheten att sabotera för dina konkurrenter, samtidigt som du själv producerar och handlar med resurser, för att gå med maximal vinst.

Innehållet i det stängda betatestet för Spacebase Startopia kommer avslöjas under en livestream via Twitch kl. 19:00 svensk tid ikväll. Här är fjolårets annonseringstrailer för Spacebase Startopia.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar