facebook_pixel
Spacebase Startopia har fått spikat lanseringsdatum

Spacebase Startopia har fått spikat lanseringsdatum

Så sent som i onsdags skrev vi om det kommande stängda betatestet för Realmforge Studios och Kalypso Medias rymdstationsbyggare Spacebase Startopia. Betatestet har dragit igång nu (du får tillgång till det om du förköper spelet via Kalypso-butiken) och i samma veva har även ett releasedatum avslöjats!

I ett nytt blogginlägg på Steam har nämligen Realmforge Studios bekräftat att Spacebase Startopia kommer lanseras den 23 oktober. Tillfället till ära har man även släppt en ny, tre och en halv minuter lång Q&A-video, som även visar upp en del spridda spelsekvenser. Intressant nog har också det ursprungliga Startopia, som släpptes sommaren 2001 och ägs av Square Enix, “på begäran av utgivaren” tagits bort från försäljning på Steam. Varför vet vi inte, men vi kan nog, som alltid, utgå ifrån att det har med rättighetsgroll att göra. Det brukar vara så.

Här är den nya Q&A-videon om Spacebase Startopia.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar