facebook_pixel
Sludge Life är gratis via Epic Games Store och ute nu

Sludge Life är gratis via Epic Games Store och ute nu

Epic Games vägar äro outgrundliga; trots att man skänker bort nya gåvospel varje vecka via Epic Games Store (Borderlands: The Handsome Collection är gratis nu) och marknadsför dem flitigt via butikens huvudsida, så väljer man ändå att smyga ut mindre namnstarka gratisspel med jämna mellanrum.

Som i det här fallet; Sludge Life släpptes under gårdagen (jo, för första gången) och är helt gratis att plocka på sig via Epic Games Store fram till den 28 maj 2021 (ett helt år framöver!).

Varför vet vi inte riktigt, men vi tackar och tar emot, och spelet i sig verkar vara unikt värre, då det beskrivs som som ett “vandalism-centrerat öppen värld-spel i förstapersonsperspektiv”, där man “promenerar omkring på en ö fylld med gnälliga idioter och vibbar så tjocka att du kan känna smaken av dem”. Ditt mål är att ta en plats bland graffiti-konstnärernas elit genom att, just det, klottra så mycket som möjligt.

Här är lanseringstrailern för Sludge Life.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar