facebook_pixel
Serious Sam 4 släpps i augusti, kolla in tre nya trailrar

Serious Sam 4 släpps i augusti, kolla in tre nya trailrar

2018 avslöjade Croteam den nya förstapersonsskjutaren Serious Sam 4 (på den tiden åtföljd av undertiteln Planet Badass) och nu drar det ihop sig till lansering; vi har fått hela tre nya trailrar för Serious Sam 4 som du kan kolla in här nedan, och därtill avslöjar Steam-sidan att spelet släpps i augusti!

Serious Sam är, för dig som bott under en sten de senaste 20 åren, en serie som debuterade under 2001, med löftet att dra den gamla skolans fps tillbaka till rampljuset. Otaliga uppföljare och nyversioner har följt sedan dess, men Serious Sam 4 ämnar ändå “skruva upp allt till elva”, bland annat genom ett nytt “legionsystem” (förklaras i den tredje videon) som kommer tillåta “hundratusentals” fiender på skärmen samtidigt. Ganska många nog.

Här är de tre nya trailrarna för Serious Sam 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar