facebook_pixel
Second Extinction är en dinoskjutare av Generation Zero-studion

Second Extinction är en dinoskjutare av Generation Zero-studion

I mars skrev vi om svenska Avlanche Studios senaste förehavande, och utöver planer för en ny studio och ett nytt spel av Rage 2-gänget utlovades vi även en andra titel av System Reaction, som under fjolåret gav oss den väldigt svenska men något oslipade sci-fi-skjutaren Generation Zero (recension).

Förra veckan, under Microsofts Inside Xbox-stream, presenterades Systemic Reaction-projektet för omvärlden; det heter Second Extinction, och baserat på trailern tar det en hel del inspiration av gamla goda Turok, då det bjuds på gott om förstapersonsstrider mot mängder av dinosaurier, som mer eller mindre pulvriseras av de väldigt potenta skjutvapnen (däribland en fullfjädrad minigun). Vi utläser även att co-op återigen kommer ligga i fokus, då spelaren har sällskap av åtminstone två andra krigare.

Second Extinction har ännu inget lanseringsdatum, men ett stängt betatest planeras gå av stapeln någon gång i sommar, och du kan anmäla ditt intresse via den officiella hemsidan.

Här är den första trailern för Second Extinction.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar