facebook_pixel
Sea of Thieves storyuppdrag har äntligen fått checkpoints!

Sea of Thieves storyuppdrag har äntligen fått checkpoints!

För några veckor sedan spelade vi Sea of Thieves under en av våra torsdagsströmmar. Vi tog oss an ett Tall Tales-uppdrag (de större storyuppdragen), och undertecknad lyckades med konststycket att klåpa bort flera timmars spelande genom att tappa en kista i en lavasjö, som vi sedan inte fick upp igen.

Detta gav mig skitdåligt samvete, men nu slipper vi förhoppningsvis oroa oss för dylika klavertramp, då den nya Lost Treasures-uppdateringen till Sea of Thieves har introducerat checkpoints för Tall Tales-uppdrag, som man kan ladda om vid missöden eller om tiden tryter (vilket den ofta gör då Tall Tales-uppdragen tenderar vara långa).

Lost Treasures-uppdateringen bjuder också på en rad andra nyheter, såsom mer ingående beskrivningar av Tall Tales-uppdragen, daily bounties (korta dagliga utmaningar), ett gäng nya regelbundna event (det originellt namngivna Fort Nights kommer gå av stapeln varje fredag), nya belöningar, möjligheten att byta vapen på Ferry of the Damned (spökfartyget där spelare hamnar efter att de har dött) samt insekter som man kan äta(!). Vi tar även tillfället i akt att påminna om att Sea of Thieves släpps till Steam nästa vecka, onsdagen den 3 juni.

Här är trailern för den nya Sea of Thieves-uppdateringen Lost Treasures.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar