facebook_pixel
Sea of Thieves kommer till Steam den 3 juni, kolla in nya trailern!

Sea of Thieves kommer till Steam den 3 juni, kolla in nya trailern!

I april nåddes vi av budet att Rares fröjdefulla sjörövaräventyr Sea of Thieves äntligen kommer släppas till Steam, efter att ha varit exklusivt för Microsoft Store sedan premiären i december 2016. Och nu har lanseringen spikats till den 3 juni, nästnästa veckas onsdag, och du kan kolla in en ny trailer här nedan.

Annonseringen hittar du här (prislappen blir 40 euro), även om den officiella FAQ-artikeln är betydligt mer intressant. Här får vi reda på att alla Sea of Thieves-spelare fortfarande kommer behöva Windows 10 och ett (avgiftsfritt) Xbox Live-konto, även på Steam, och att Steam-versionen inte kommer vara gratis för redan existerande Microsoft Store-kunder. Men om du ändå beslutar dig för att inhandla spelet på Steam så kommer dina framsteg hänga med över då versionerna är fullt kompatibla med varandra (inklusive Xbox One-spelet), så det spelar ingen roll vilken plattform du och dina vänner använder, ni kommer kunna spela tillsammans ändå.

Här är den nya trailern för Steam-versionen av Sea of Thieves.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar